Gál Dóra pszichológus Pszichogram

Gál Dóra

Minden ember egyedi, saját belső, összetett világgal és megannyi eltérő, igaznak vélt valósággal.

Az egyik legnagyobb bátorságot igénylő mozzanatnak tartom, amikor az ember felismeri, hogy segítségre van szüksége, majd segítséget kér. Szenvedélyem a szakmám, és hogy másokat kapcsolódás mentén támogathatok. Munkám nagyon magas felelősségérzettel végzem, így fontos számomra, hogy a hozzám fordulókat a lehető leghatékonyabb módon, érzékenyen ráhangolódva, egy ítélkezésmentes és elfogadó közegben kísérhessem útjukon. Mindebből adódóan folyamatosan képzem magam mind szakmai, mind személyes téren, ami hozzásegít a klienseimmel való sikeres együttműködéshez.

Képzések, képesítések

Williams Életkészségek

Selye János Magyar Magatartástudományi és Magatartásorvoslási Társaság

A képzés során tanultak által olyan készségek használatát sajátítottam el, melyek segítenek a belső feszültségek oldásában, a hatékony kommunikációban és  a munkahelyi kihívásokra való felkészülésben. Ezáltal mindebben a klienseimet is aktívan tudom támogatni.

 

Asszertív Kommunikáció Tréning

Jekkel Tréning Betéti Társaság felnőttképző

A tréningen az asszertív kommunikációhoz szükséges alapokra tettem szert, amelyet a klienseimmel való munkában is alkalmazok.

 

Okleveles pszichológus

Pázmány Péter Katolikus Egyetem

Okleveles pszichológus diplomámat szervezet- és társadalompszichológia szakirányon szereztem. Ebből adódóan egy-egy élethelyzetbeli elakadásnál a különböző szituációkat összefüggések után kutatva, tágabb kontextusba helyezve is szemlélem.

Pszichológus

Pszichogram

A Pszichogram munkatársaként egyéni pszichológiai tanácsadást végzek, mely során munkahelyi és magánéleti témákban, valamint online és személyes formában egyaránt lehet hozzám fordulni.

 

Szervezetfejlesztő tanácsadó, tréner

Egyéni vállalkozó

Szervezetfejlesztői munkám során számos tapasztalatot szereztem az elakadások és kihívások kezelésében, ami által hatékonyan tudok segíteni a nehézségekkel való megküzdésben. Egyéni tanácsadásban szem előtt tartom, hogy az ember egy összetett rendszer részét képezi, melynek figyelembe vétele olyan megoldáshoz vezethet el, ami az élet több területén is pozitív változást eredményezhet.

 

Pszichoedukáció

Mélylevegő Projekt

Több évig a Mélylevegő Projekt egyik vezetőjeként tevékenykedtem. Az itt szerzett tapasztalataim által és az Öntöző című önismereti könyv társszerzőjeként széleskörű tudásra tettem szert mentális egészséghez kötődő elméleti és gyakorlati témákban, melyek segítenek abban, hogy klienseimet hatékonyan támogassam saját érzéseik és gondolataik elfogadásában, szabályozásában.

 

HR tanácsadó

Randstad Hungary

HR tanácsadói múltamnak köszönhetően számos munkahelyi szituációt láttam, valamint megannyi eltérő interjúfolyamatban vettem részt. Ebből adódóan önéletrajzzal, és pályaválasztással kapcsolatos kérdésekben is széleskörűen tudok segíteni.

 1. Gál, D. & Csordás, G. (2024). A Job Crafting Skála magyar változata. Magyar Pszichológiai Szemle
 2. Gál, D. (2022). Meddig tart az empatikus vezető? [Interview by D. Takács]. Forbes.
 3. Gál, D., & Pető, D. (2022). Hogyan éljük túl az inflációs szorongást? [Interview by D. Takács]. Forbes.
 4. Gál, D. (2020). Koronavírus: Miért hiszünk az összeesküvés-elméletekben?. Pszinapszis. Budapest.
 5. Mélylevegő Projekt. (2022). Öntöző. Libertine Könyvkiadó. Budapest.

Kliens visszajelzések

köszönetnyilvánítás
0
„Dóra empatikus hozzáállása segített nekem megtalálni a belső erőforrásaimat és kezelni a stresszt a mindennapokban. Minden alkalom után úgy éreztem, hogy közelebb kerülök a lelki egyensúlyomhoz.”
Pszichogram anonim
női kliens
22 éves

Kérdezzen kollégáinktól!

  Szakember
  bemutatkozó

  Név: Gál Dóra

  Rendelő: BP. II. Frankel Leó út 49.

  Központi telefon: + 36 30 877 3201

  Szakterületmunka-magánélet, határok

  Végzettségokleveles pszichológus

  Típus: pszichológus

  Kliensfogadási naptár

  július 2024
  hét
  ked
  sze
  csü
  pén
  szo
  vas
  1
  2
  3
  4
  5
  6
  7
  8
  9
  10
  11
  12
  13
  14
  15
  16
  17
  18
  19
  20
  21
  22
  23
  24
  25
  26
  27
  28
  29
  30
  31
  1
  2
  3
  4

  Legyél a

  csapatunk tagja!