Bérces Anna Flóra Pszichogram

Bérces Anna Flóra

Az életünk során számos olyan helyzet jöhet létre, melyek kibillenthetnek egyensúlyunkból, és amelyekben elveszettnek érezhetjük magunkat, azonban hiszek abban, hogy stabilitásunk visszanyerhető.

Célom, hogy az úton, melyen kísérem a hozzám fordulókat, megtalálják, hogyan tudnak megküzdeni a felmerülő nehézségekkel, hogyan tudják mozgósítani erőforrásaikat, és hogyan kerülhetnek közelebb önmagukhoz. A közös munka során a fejlődésre, a növekedésre, a személyiség kibontakoztatására helyezem a hangsúlyt, miközben empátiával, megértéssel és  kíváncsisággal fordulok klienseim felé.

Képzések, képesítések

Kognitív viselkedésterápiás (CBT) konzultáns

Magyar Viselkedés-, Kognitív és Sématerápiás Egyesület

Pszichológusi munkám során leginkább kognitív viselkedésterápiás (CBT) eszközöket alkalmazok, melyek segítenek abban, hogy a személy felismerje és megváltoztassa a problémás gondolkodási folyamatokat, valamint olyan viselkedésmintákat alakítson ki, amelyek támogatják az adaptívabb megküzdést és javítják a közérzetet. 

 

Okleveles pszichológus

Eötvös Loránd Tudományegyetem

A mesterképzést felnőtt klinikai – és egészségpszichológia szakirányon végeztem, mely során elsajátítottam azokat a szakmai ismereteket, amelyek munkám alapját képezik. Megismerhettem a főbb pszichiátriai kórképeket, és azt, hogy mely pszichológiai módszerek a leghatékonyabbak a pszichés nehézségek kezelésében. Ekkor fogalmazódott meg benne, hogy a CBT módszerével szeretném segíteni a hozzám fordulókat.

Universitá degli Studi di Padova

A tanulmányi ösztöndíj félév alatt bővítettem tudásomat Európa egyik legrégebbi egyetemének pszichológia képzésével, ahol többségében angol nyelven végeztem a kurzusokat.

Pszichológus

Pszichogram

A Pszichogram munkatársaként CBT szemléletű egyéni tanácsadásért fordulhatnak hozzám kliensek.

 

Pszichológus

Óbudai Egyetem

A munkám során egyéni pszichológiai tanácsadást nyújtok az egyetem hallgatóinak és munkatársainak magyar és angol nyelven egyaránt, valamint csoportos tréningeket tartok a fiatal felnőtteket foglalkoztató témakörökben. 

 

Pszichológus

Cseppkő Gyermekotthoni Központ

Célom a gyermekotthonban élő gyerekek és fiatal felnőttek mentálhigiénés támogatása volt. Munkám során arra fókuszáltam, hogy hogyan erősítsem a fiatalok megküzdési készségeit.

 

Pszichológus

Lélekben Otthon Közhasznú Alapítvány

Az alapítványnál mentális betegek hozzátartozóival foglalkoztam csoportos tréning keretein belül, valamint mentális betegeket támogattam munkakeresésük folyamatában. 

 

Telefonos segítségnyújtás

ELTE Szerencsejátékos Segélyszolgálat

A segélyvonalnál feladatom a szerencsejáték függőséggel élők és hozzátartozóik telefonos támogatása és informálása volt. 

Kliens visszajelzések

köszönetnyilvánítás
0
„Anna támogatásával sikerült szembenéznem a mindennapok kihívásaival és megtalálnom a belső erőmet. Nagyon hálás vagyok a közös munkánkért és a fejlődésért, amit elértem!”
Pszichogram anonim
férfi kliens
29 éves

Kérdezzen kollégáinktól!

  Szakember
  bemutatkozó

  Név: Bérces Anna Flóra

  Rendelő: BP. II. Frankel Leó út 49.

  Központi telefon: + 36 30 877 3201

  Szakterületkognitív viselkedésterápia (CBT), önismeret, fiatal felnőttkor

  Végzettségpszichológus, CBT konzultáns

  Típus: pszichológus

  Kliensfogadási naptár

  augusztus 2024
  hét
  ked
  sze
  csü
  pén
  szo
  vas
  29
  30
  31
  1
  2
  3
  4
  5
  6
  7
  8
  9
  10
  11
  12
  13
  14
  15
  16
  17
  18
  19
  20
  21
  22
  23
  24
  25
  26
  27
  28
  29
  30
  31
  1

  Legyél a

  csapatunk tagja!