Szolgáltatásaink

Képzett szakembereink állnak az Ön rendelkezésére a mentális egészségéért.

Díjazás

Egyéni pszichológiai tanácsadás (50 perc/ alkalom):–14 000 – 25 000 Ft

Psychological counseling in foreign languages (50 mins/ session):–14 000 – 25 000 Ft

Gyermekpszichológiai tanácsadás (50 perc/ alkalom):–14 000 – 20 000 Ft

Pár- és családi tanácsadás (60-90 perc/ alkalom):–25 000 – 40 000 Ft

Szervezetpszichológiai tanácsadás (60-90 perc/ alkalom):kérjen ajánlatot       

Business- és életmód coaching (50 perc/ alkalom):–14 000 – 30 000 Ft

A pszichológiai tanácsadás díjazása minden esetben Önnel közösen az első alkalommal kerül egyeztetésre a megadott sávokon belül.

Kedvezmények

A Pszichogramnál fontosnak tartjuk, hogy minél szélesebb rétegek számára elérhető legyen a segítség, így az alábbi megoldásokat dolgoztuk ki a tanácsadási folyamatra. A kedvezmények nem vonhatóak össze.

Kérdések és válaszok

Segítséget kérni nehéz. Az alábbi gyakran felmerülő kérdésekre adott válaszainkkal szeretnénk segíteni Önt a szakemberhez fordulás felé vezető úton.

Mi az ülések menetrendje?

A közös munka minden esetben informált beleegyezésen alapul, és úgynevezett „1. üléssel” kezdődik, melynek során elsőként megismerkedünk: eldöntjük tudunk-e, illetve szeretnénk-e együtt dolgozni a problémán. Felmérjük az elakadást, majd a klienssel közösen megoldási tervet készítünk, illetve kijelöljük a haladás irányát – melyen menet közben közös megegyezéssel módosíthatunk. Az 1. ülést újabbak követik, a megkeresés témájától függően általában 10-40 alkalommal találkozunk (vagy Google Meet felületen keresztül beszélünk).

Az üléseink, az ott elhangzottak, illetve a segítő-kliens kapcsolat maga is teljeskörű, orvosi titoktartást élvez a Pszichogram minden munkatársa részéről, melyet minden körülmények között be is tartunk! Ha véletlenül az utcán, vagy közösségi eseményen összetalálkozik egy kliensünk és munkatársunk, megkíméljük őt a köszönéssel és a találkozással járó esetleges kellemetlenségektől is — minden további nélkül.

Minden ülésünk az erre a célra kijelölt és berendezett tanácsadó szobában kerül megtartásra – kivétel ez alól az üzleti és az online tanácsadás. A tanácsadó helység Budapest belvárosában található, tömegközlekedéssel és autóval is könnyedén elérhető helyszínen.

Az online üléseket Google Meeten keresztül tartjuk. A részvételhez stabil internetkapcsolatra, webkamerára, mikrofonra van szükség.

Ajánlói kedvezmény

Amennyiben egy új kliensünk egy már meglévő, pszichológiai tanácsadásban résztvevő kliensünkre hivatkozik az 1. ülésen, az ajánló számára a további ülések díjából kedvezményt adunk.

Előre fizetés

Öt, előre eltervezett pszichológiai ülés egyösszegben történő kifizetése esetén vehető igénybe – rendelőnkben és online tanácsadás során egyaránt.

Diákok, nyugdíjasok

Diákok, nyugdíjasok, rászorulók számára is célunk, hogy elérhetővé tegyük pszichológus szakembereink segítségét. Szeretnénk, ha az anyagiak nem állnának a pszichológiai fejlődés útjában.

Valamennyi egyéni ülésünk 50 perces, a pár- és családi tanácsadás ülések jellemzően 90 percesek. A szervezeti tanácsadás teljes mértékben személyre szabott, jellemzően 30-90 perc közötti időkeretben.

Amennyiben lemondás történik a kliens részéről, a megbeszélt időponthoz képest 72 órán belül, a tanácsadás teljes díja kifizetésre kerül. Az ülést megelőző 72 órán kívüli lemondás esetén a tanácsadás díját nem szükséges megtérítenie kliensünknek.

Kollégáink minden esetben személyre szabott árazással dolgoznak, lehetővé téve ezáltal, hogy a pszichológia többekhez eljuthasson.

Jellemzően 12 000 – 30 000 Ft közötti óradíjjal dolgozunk, amit az első találkozás alkalmával egyeztetünk leendő klienseinkkel.

Kollégáink szakmai elhivatottságuk részeként a kliens érdekeit tartják szem előtt: ha valamelyik kollégánk úgy érzi, vagy menetközben azt tapasztalja, hogy nem tud együtt dolgozni egy klienssel, akkor két lehetősége van. Másik kollégájához irányítja a Pszichogramon belül, vagy általunk jól ismert, megbízható, „külsős” szakembert ajánl, akivel a kliens tudni fogja folytatni a közös munkát.

Minden esetben tudunk segíteni?

Magánrendelőnkben ambuláns formában nyújtunk pszichológiai ellátást. Pszichológiai tanácsadást és pszichoterápiás kezelést nyújtunk, azonban bizonyos esetekben nem tudunk segítséget nyújtani.

Összegyűjtöttük, krízishelyzetben hova érdemes fordulni.

Nem tudunk segíteni az alábbi esetekben:

  • Intézményes ellátást igénylő pszichiátriai állapotok, zavarok esetén (középsúlyos pszichiátriai zavarok).
  • Fejlesztést igénylő helyzetekben vagy fejlődési zavarokban, így például az autizmussal, Asperger-szindrómával és egyéb fejlődési zavarokkal nem foglalkozunk, mivel rendelőnkben jelenleg nincsenek specifikusan képzett fejlesztő szakemberek.
  • Hivatalos szakvélemény készítésében (pl. jogi ügyek, vadászvizsga és különböző alkalmassági vizsgálatok, stb).
  • Súlyosabb krízishelyzetek ambuláns ellátásában. Veszélyeztetett állapotok (ön- vagy közveszélyes magatartás vagy annak gyanúja), illetve dezorganizált viselkedés esetén az ambuláns magánrendelői pszichológiai ellátás nem alkalmazható. Ilyen helyzetekben a kerületi pszichiátriai gondozók, pszichiátriai és pszichoterápiás osztályok vagy kórházi pszichiátriai osztályos ellátás javasolt.
Képzett szakemberek

Klienseinkkel közösen dolgozunk a mentális egészségen és a testi-lelki-szellemi jólléten.

Személyre szabott ellátás

A tanácsadási módszerek és technikák illeszkednek az Ön céljaihoz és igényeihez, hogy a lehető legjobban tudjuk támogatni a folyamat során.

Titoktartás és biztonság

Valamennyi szakemberünk garantálja klienseink számára az orvosi körű titoktartást és az elfogadó, biztonságos légkört.

Elfogadás, empátia, hitelesség

Szakembereink közös alapelvei a feltétel nélküli elfogadás, az empátia és a hitelesség.

Személyre szabott mentális egészségügyi
ellátásért forduljon hozzánk!

Dolgozzunk együtt szakszerűen és hatékonyan a jóllétén és az elakadásain.