Schönberger Eszter pszichológus Pszichogram

Schönberger Eszter

„Amikor az elme, a test és a szellem együtt dolgozik, azt hiszem, bármi lehetséges.” ― Criss Angel

Gyermekkorom óta érdekelnek az emberek és mélyebb érzéseik. Mindig természetes kíváncsisággal és nyitottsággal fordultam az ismerősök és ismeretlenek felé egyaránt, ugyanis hiszem, hogy minden történet egyedi és izgalmas, amiből ki lehet hozni a még jobbat. Legfőbb alapelveim az empátia, a pozitív, feltétel nélküli elfogadás és az értő figyelem. Közös munkánk során ezeket szem előtt tartva tudnánk haladni a kitűzött cél felé és valóra váltani azt a lehetőséget, hogy az emberek merjenek és tudjanak változtatni az életükön.

Képzések, képesítések

Kognitív viselkedésterápiás (CBT) konzultáns jelölt

Magyar Viselkedés-, Kognitív és Sématerápiás Egyesület

Már az egyetemi tanulmányaim során hozzám közelállónak éreztem a kognitív viselkedésterápiát. Ennek a módszernek az a lényege, hogy ha sikerül megváltoztatnunk a gondolatainkat és viselkedéseinket sikerülhet megváltoztatni az érzéseinket is. 

 

Pre- és postnatal tréner

Az elmúlt években az ismerősi köreimből származó tapasztalatoknak köszönhetően lettem figyelmes arra, hogy a szülés előtti és utáni időszak mind lelkileg, mind testileg nehéz és megterhelő. Érdekelt hogyan lehet az élet ezen megváltozott periódusát fizikálisan és mentálisan egyaránt könnyebbé és elfogadhatóbbá tenni.

 

Okleveles pszichológus

Eötvös Lóránd Tudományegyetem

A mesterképzésemet klinikai és egészségpszichológia szakirányon végeztem, ahol megismerkedtem a mentális kórképekkel, a diagnosztika készítéssel és azokkal a pszichológiai módszerekkel, amelyeket a segítésben alkalmazhatunk. Szakmai gyakorlataim lehetőséget biztosítottak arra, hogy a képzésen megszerzett elméleti tudást valós élethelyzetekre is át tudjam ültetni.

 

Fitness Instruktor és személyi edző

Középiskolás korom óta szenvedélyes hobbim az edzőtermi edzés. A lelki egészség mellett nagyon fontosnak tartom a testi egészséget is, hiszen a kettő természetes kölcsönhatásban van egymással. Rendszeres sportolásom jelentősen hozzájárul a nagyfokú kitartásom kialakulásához, amely jelentősen segítette már az eddigi céljaim elérését is.

Pszichológus

Pszichogram

A Pszichogram munkatársaként CBT szemléletű egyéni tanácsadásért fordulhatnak hozzám kliensek.

 

Szakmai gyakorlat

Semmelweis Egyetem Pszichiátriai és Pszichoterápiás Klinika Nappali Kórháza

Egyetemi szakmai gyakorlatomat a Semmelweis Egyetem Pszichiátriai és Pszichoterápiás Klinika Nappali Kórházában töltöttem. Itt főként a diagnosztika készítési és elemzési folyamatokban vettem részt, valamint csoportterápiák aktív megfigyeléseiben.

 

Szakmai gyakorlat

Országos Gerincgyógyászati Központ

További egyetemi szakmai gyakorlatomat az Országos Gerincgyógyászati Központban végeztem, ahol diagnosztika alkotási folyamatában vettem részt.

 

Kliens visszajelzések

köszönetnyilvánítás
0
„Eszter segített nekem új megvilágításba helyezni a problémáimat, és izgalmas eszközöket adott a kezelésükre. Mindig éreztem, hogy őszinte figyelemmel hallgat, és támogat saját fejlődési utam megtalálásában.”
Pszichogram anonim
női kliens
21 éves

Kérdezzen kollégáinktól!

    Szakember
    bemutatkozó

    Név: Schönberger Eszter

    Rendelő: BP. II. Frankel Leó út 49.

    Központi telefon: + 36 30 877 3201

    Szakterület:önismeret, önértékelés, szorongás

    Végzettség:pszichológus, CBT konzultáns jelölt

    Típus: pszichológus

    Kliensfogadási naptár

    október 2024
    hét
    ked
    sze
    csü
    pén
    szo
    vas
    30
    1
    2
    3
    4
    5
    6
    7
    8
    9
    10
    11
    12
    13
    14
    15
    16
    17
    18
    19
    20
    21
    22
    23
    24
    25
    26
    27
    28
    29
    30
    31
    1
    2
    3

    Legyél a

    csapatunk tagja!