Kérdések & válaszok

Mi az ülések menetrendje?

A közös munka minden esetben informált beleegyezésen alapul, és úgynevezett „0. üléssel” kezdődik, melynek során elsőként megismerkedünk: eldöntjük tudunk-e, illetve szeretnénk-e együtt dolgozni a problémán. Felmérjük az elakadást, majd a klienssel közösen megoldási tervet készítünk, illetve kijelöljük a haladás irányát – melyen menet közben közös megegyezéssel módosíthatunk. A 0. ülést újabbak követik, a megkeresés témájától függően általában 10-40 alkalommal találkozunk (vagy Google Meet felületen keresztül beszélünk).

Mennyi ideig tart egy ülés?

Valamennyi egyéni ülésünk 50 perces.

Az ülésen elhangzottak titokban maradnak?

Az üléseink, az ott elhangzottak, illetve a segítő-kliens kapcsolat maga is teljeskörű, orvosi titoktartást élvez a Pszichogram minden munkatársa részéről, melyet minden körülmények között be is tartunk! Ha véletlenül az utcán, vagy közösségi eseményen összetalálkozik egy kliensünk és munkatársunk, megkíméljük őt a köszönéssel és a találkozással járó esetleges kellemetlenségektől is — minden további nélkül.

Hogyan tudok lemondani egy ülést?

Amennyiben lemondás történik a kliens részéről, a megbeszélt időponthoz képest 72 órán belül, a tanácsadás teljes díja kifizetésre kerül. Az ülést megelőző 72 órán kívüli lemondás esetén a tanácsadás díját nem szükséges megtérítenie kliensünknek.

Hol tartjuk az üléseket?

Minden ülésünk az erre a célra kijelölt és berendezett tanácsadó szobában kerül megtartásra – kivétel ez alól az üzleti és az online tanácsadás. A tanácsadó helység Budapest belvárosában található, tömegközlekedéssel és autóval is könnyedén elérhető helyszínen.
Az online üléseket Google Meeten keresztül tartjuk. A részvételhez stabil internetkapcsolatra, webkamerára, mikrofonra van szükség.

Mennyibe kerül egy ülés?

Kollégáink minden esetben személyre szabott árazással dolgoznak, lehetővé téve ezáltal, hogy a pszichológia többekhez eljuthasson.

Jellemzően 12 000 – 30 000 Ft közötti óradíjjal dolgozunk, amit az első találkozás alkalmával egyeztetünk leendő klienseinkkel.

Milyen kedvezmények vehetőek igénybe?

Ajánlói kedvezmény

Egyben fizetésre való kedvezmény (5 alkalom)

Diák, nyugdíjas kedvezmény

Mi lesz, ha nem tudunk együtt dolgozni?

Kollégáink szakmai elhivatottságuk részeként a kliens érdekeit tartják szem előtt: ha valamelyik kollégánk úgy érzi, vagy menetközben azt tapasztalja, hogy nem tud együtt dolgozni egy klienssel, akkor két lehetősége van. Másik kollégájához irányítja a Pszichogramon belül, vagy általunk jól ismert, megbízható, “külsős” szakembert ajánl, akivel a kliens tudni fogja folytatni a közös munkát.

rendelo kenyelem beke kanape pszichogram pszichologus segitseg tars
fiatal drog szex serdulo kamasz kenyelem beke kanape pszichogram pszichologus segitseg tars
parkapcsolat terapia szex kenyelem beke kanape pszichogram pszichologus segitseg tars
rendelo kenyelem beke kanape pszichogram pszichologus segitseg tars

Kapcsolat

Minden hétköznap:

08:00-20:00
bejelentkezés alapján!

E-mail:

info@pszichogram.hu

Telefonszám:

+36 (30) 540 3137

Központi pszichológiai rendelő:

Frankel Leó út 49,
Budapest 1023

Kérdése van?

Tegye fel bátran és megválaszoljuk, hogy minél előbb elindulhasson a közös munka!

5 + 1 =

Pszichogram
1023 Budapest, Frankel Leó út 49.
+36 (30) 540 3137
info@pszichogram.hu